Workshop Meldcode
voor zorgprofessionals

Een workshop is een korte bijeenkomst, speciaal voor die (beroeps)groepen die alleen de eerste 2 stappen van de Meldcode dienen te hanteren. Het accent ligt op het gezamenlijk bespreken en oefenen van specifieke situaties. Een workshop is geschikt om met elkaar in gesprek te gaan en gezamenlijk een bepaald onderwerp of probleem vanuit een praktische invalshoek aan te pakken. De deelnemers krijgen handvatten voor het omgaan met de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling in hun dagelijks werk.

In een workshop kan worden ingegaan op een specifiek onderwerp betreffende de Meldcode, zoals:

  • Het signaleren en objectief in kaart brengen van signalen (stap 1 en stap 2 van de Meldcode).
  • Risicofactoren en het in kaart brengen ervan.

De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Duur: 4 uur.

Uw investering: Deze wordt berekend op basis van de tarieven van TrainersHuiselijkGeweld.nl, (BTW-onderwijsvrijstelling), bij een groepsgrootte tot en met 15 personen (in company): op aanvraag. Binnen 2 werkdagen ontvangt u respons.
Deze workshop vergt geen voorbereidingstijd van de deelnemers.
De verstrekte materialen zijn in de prijs inbegrepen. Er rust geen copyright op de materialen, ze mogen echter niet zonder toestemming worden aangepast.

Tarieven van trainingen op maat of voor meer dan 15 personen (in company): op aanvraag. Binnen 2 werkdagen ontvangt u respons.